HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

The Redhorn Gate: a Dwarrowdelf ciklus első tagja

2011.10.11. 16:40 HunDrenus

A mai nap felkerült a Fantasy Flight Games oldalára egy cikk, melyben kapunk egy rövid ismertetőt a The Redhorn Gate (A Vörösfoki Hágó) című kiegészítőről.

Középfölde legnagyobb hőseinek át kell kísérniük Arwen Undómielt a Vörösfoki Hágón keresztül Völgyzugolyba. Ezzel az utazással veszi kezdetét az új ciklus, melyben lesznek hatalmas hóviharok, hordányi ellenség és nagy csavarok.

A cikkben közzé tettek két új lapot.
Az egyik maga Arwen Undómiel úrnő, aki egy objektíva lett, és nem hős. Nem jók az értékei, nehéz lesz megvédenünk. Képessége viszont sok esetben használható lesz.
A másik lap a Caradhras, a nagy hegycsúcs. Kizárólag küldetés által lehet aktívvá tenni. Miután aktívvá vált, minden küldetésező karakter veszít egy akarerőt. Ez az elvesztett akaraterő jelképezi azt, hogy nagyon hideg van, fúj a szél és a karaktereknek eszük ágában sincs itt hegyet mászni. Elég nehéz helyszín, de mi mást várhatnánk egy központi helyszíntől?

A pakliban lesz egy új hős, csatlósok, hozzárendelések, események és bevezet egy új kulcsszót: Secrecy. Hogy ez mit is jelent, arról nincs információ.

A kártyákon megfigyelhető egy kis változtatás. Most már nem csak azt írják rájuk, hogy a ciklus hanyadik lapja, hanem azt is, hogy az encounter pakli hány lapból áll. Például Arwen az 1/29-es, a Caradhras a 2/29-es számú. Ez azért jó, mert ha leszámoljuk, akkor tudjuk, hogy megvan-e minden lap.
Egyébként ugye a pakli 60 lapos. Ebből 29 lap az encounter pakli, kapunk kilenc különböző játékoslapból hármat-hármat ami 27, akkor marad 4 kártya. Szerintem a küldetést négy kártya fogja levezetni.

Címkék: kiegészítő dwarrowdelf the redhorn gate

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr603295355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása