HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

"Egy rég várt ünnepély"

2012.04.03. 09:54 Elwe

Sziasztok!

Nem vagyunk sokan ezen az oldalon de elindultunk a jó irányba ahhoz, hogy további játékostársakat szerezzünk.

Ti is tudjátok, látjátok hogy kevés résztvevője van az oldalunknak. Ajánlatot kaptunk a lotr.hu szerkesztőjétől hogy betársuljunk a mi oldalunk tartalmával és cserébe saját részleget és szabad kezet kapunk. Megfontoltuk és elfogadtuk az ajánlatot. Mostanra minden alapcikk importálásra került. Nagyon átlátható rendszerben, minden cikket könnyen megtaláltok. A cikkek nem bejegyzés formájában vannak ezért nem tudtok hozzászólni de hamarosan elindul a fórum és az FFG-s cikkek is bejegyzésként kerülnek majd fel (valószínűleg).

Az oldal nagyon igényes és szép. A volt Battle for Middle-Earth játék hivatalos magyar oldalaként kezdte ahol több száz tag volt regisztrálva, és a játék szerverek leállása után kissé kihalt, ezért a lotr.hu oldalán folytatja hagyományait és a LOTR közösség összetartását.

Itt a blog.hu-n nem hiszem hogy lesznek még új cikkek közzétéve ezért ha továbbra is érdekelnek a játékról szóló hírek beszélgetések akkor látogassatok el a lotr.hu-ra és regisztráljatok!

Jelezzetek itt vissza, nektek mi a véleményetek az új oldalról és a migrálásról. Előre is köszönöm

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr504360595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elwe 2012.05.11. 08:28:39

Szomorúan látom hogy már senki sincs az oldalon. Csak remélem hogy az új oldalon követitek az eseményeket és ott majd újra összefutunk

c{o}ffee 2012.06.02. 11:38:38

En itt vagyok. Tegnap olvastam vegig a blogot az utolso betuig. Ma kimaxoltam a jatekot alapdoboz + elso kiegeszito. Tegnapelott bontottuk ki elszor. Brutalisan beszippantott - azota alvason kivul csak ez (pedig lett volna dolgom...)

Es most fel oraja vegeztem ki a level7 kuldetest egyedul. Egy jo 2 oras tanulmanyozas es pakliepites utan (magices versenymult) elsore, egy sima mulligan utan necc nelkul hoztam. Nyilvan annyi ferdites volt, h nem dobaltam addig, mig az a hos lesz a fogoly, aki nelkul meg tudom csinalni. (termeszetesen az alapdoboz + 1.doboz lapkeszletebol szabadan hasznaltam harmat). Igazabol nem nehez, csak meg kell talalni azt a lapot, amit amugy maskor soha a ... eletbe nem jutna eszedbe hasznalni. Ha valakit meg erdekel ilyen, irhatok decklistet.

Szoval, egyelore ennyi volt. Lenyegeben parosban is kesz vagyunk, csak az egyiknel elrontottunk korabban egy szabalyt, ezert csak 99%, de mar nem fog nehezseget okozni.

Jah, ma berendeltuk a kiegeszitoket :). Ugyh,, ha vagytok, valahol van parbeszed, akkor hivjatok.

Koszi a blogot! Hatalmas segitseg a kezdoknek!

Elwe 2012.06.02. 16:06:55

Szia!
Az oldal olvasásától kaptál kedvet a játékhoz?
A lotr.hu-n megtalálod az összes cikket szebb átláthatóbb formában. Ide is írhatsz bár hónapok óta rajtam kívül senki sincs itt. Ha kérdésed lenne elweinglorion@hotmail.com

c{o}ffee 2012.06.03. 02:15:09

A lakótársam hozta a játékot, kinyitottuk, megtetszett, aztán jött a blog.

Igen, végigkattintgattam, de nem nagyon találtam új posztot. Sőt, ahogy látom, a fórum tökéletesen halott (nem is működik?) és nem csak ebben, de egyéb témában is alig-alig van új tartalom. Innen nézve, igen-igen kár volt átköltözni. Persze, akkor még biztosan logikus döntés volt.

Köszi a címet. Te kalandozol még Középföldén? Vagy van ott rajtunk kívül most bárki? :)

Amire esetleg válaszolhatnál, hogy hol áll most a játék hivatalosan? Ugye, az elején vagyunk csak (négy küldetés pipa), aztán haladunk szépen sorban... de jelenleg is készülnek még a kiegészítők, újdonságok?

Elwe 2012.06.03. 11:14:52

Hát maradhattunk volna itt is de végülis mindegy mert itt, sem ott nincsenek jelen a régi tagok. Ide sem írt senki már jóideje. Nem is értem mi lehet.
Nekem elég sokk dolgom van amúgy is és a lotr.hu-n sem csak az lcg-vel foglalkozok. A fórum nem halott csak szimplán nem működik :D ...még.

Rajta vagyunk a többi szerkesztővel és a közeljövőben már üzemelni fog a fórum is ami több életet hoz majd az oldalra.

Én napi szinten nézem az oldalakat, és most szerkesztek is majd mert lassan több időm lesz.
Én személy szerint a 3. kiegnél tartok az első ciklusnál + megvan az MaO is. Nem győzöm venni őket. Most valahogy nincs annyi időm játszani sem, de ez csak ideiglenes és mindegyiket sorba beszerzem majd. Mi általában hárman nyomjuk de egyedül is szoktam. Hivatalosan már a 3 cilkus azt hiszem 3-dik kiegjénél tart a dolog.
Van egy-pár meglepetés újdonság is de az jövőhéten felkerül majd a lotr.hu-ra. A maradék kiegek leírása is felkerül a nyári hónapok során.
Egyszóval nem halt ki a dolog, éppen virágzik :D a fórum majd sokat fog dobni a közösségen.

Ja amúgy nem halott az oldal most is vannak aktuális postok igaz nem mindig LCG-ről hanem most a vadiúj LOTR videójátékok vannak középpontban, de majd teszek hogy az LCG is szemelőtt legyen!

c{o}ffee 2012.06.04. 17:28:48

Köszi a szupergyors válaszokat!

"de majd teszek *róla hogy az LCG is szemelőtt legyen!"

Nagyon helyes! Követni fogom az oldalt, fórumot is. Bár amúgy iszonyú elfoglalt vagyok (nem is szabadna ezzel mókáznom), de ha megjönnek a kiegészítők, nem bírom ki, - úgyse bírom ki - még jobban belemerülök, lesz látogatottsága a lotr.hu-nak, akkor van rá némi esély, hogy készíthetek majd pár vendégposztot. Leginkább pakliépítés, lapelemzés, játékstratégia témájában.

Elwe 2012.06.04. 17:47:00

persze ha van időd és össze tudsz dobni ilyet ok
küld a mailomra és fent lesz

vincu 2012.07.31. 02:44:08

sziasztok!

Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem találtam játékosközösséget. Most örülök. Főként az LFG.hu-n kerestem népeket, de most felnyílt a szemem. Holnap végig is rágom magam az oldalon

Elwe 2012.07.31. 18:15:55

Szia!
A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem éred el az oldal, de már dolgozunk rajta. Remélem tetszettek a cikkek. FB-n is csatlakozhatsz... Remélem még írsz valahol :)
süti beállítások módosítása