HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

Nyíljanak nagyra Mória Kapui!

2012.01.08. 19:02 HunDrenus

A Fantasy Flight Games oldalára kikerült a nagy hír, amire már biztosan sokan vártatok: megérkezett az első deluxe kiegészítő, Khazad-dûm!
A cikket puddlepuddle lefordította nekünk, nagyon szépen köszönjük!

"Sok éve már -mondta Glóin-, hogy népünkre ráborult a nyugtalanság árnyéka. Kezdetben föl se figyeltünk rá. Aztán megindult a suttogás: azt mondták, hogy itt szorosan vagyunk, s hogy egy tágasabb világban nagyobb vagyonra, pompára tehetünk szert. Többen Móriát emlegették: atyáink hatalmas művét, amelyet a mi nyelvünkön Khazad-dûmként emlegetnek; s kifejtették, hogy elegen vagyunk s elég erősek, hogy visszatérjünk."
    - J. R. R Tolkien, A Gyűrű Szövetsége



Eljött a törpék ideje! A LOTR LCG Khazad-dûm kiegészítője megvásárolható az online webboltban (vagy idővel bizonyosan nálunk is). Szerezd meg még ma!

Készülő nagy tettek

Idővel a vagyon és pompa suttogott híre megérintette a törpék szíveit is, és féktelen izgatottság uralkodott el rajtuk. Végül Balin elhatározta, hogy felfedezi Mória bányáit és visszaszerzi a törpék kincseit. Ori, Orin és sok más törpe is vele utazott, és az otthon maradtaknak küldött első jelentéseikben beszámoltak a tárnákba való bejutásukról és készülő nagy tetteikről. Ám nemsokkal ezután már nem érkezett több üzenet. Éveken keresztül semmi hír sem jött Balin felől.

Khazad-dûmban három izgalmas küldetés Középfölde legnagyobb hőseit vakmerő kalandok során Móriába juttatja el, ahol Balin és szedett-vedett törpecsapata nyomába erednek.

Balin sorsát a törpék igencsak szívükön viselik, így a lehető legtöbb segítséget nyújtják majd Khazad-dûm tárnáiban. Új attachment-ek és event kártyák segítségével erősítheted törpéidet, többek közt a két új törpe ally-t és a két új, fantasztikus törpe hőst.

Minden játékoskártyából három található a dobozban, így egyetlen Khazad-dûm csomagból összeállíthatod minden új kártya teljes paklikészletét.


Kalandok a sötétségben

Hőseid Balin után való kutatása Mória mély bányáiba, sötét zugaiba és folyosóira vezeti majd őket. Khazad-dûm földalatti világához hasonlóval még nem találkozhattál az Alap Szettben és a Shadows of Mirkwood ciklusban, emellett a kiegészítő kilenc új encounter szetten keresztül mutatja be a bányák új veszélyforrásait. Az ijesztő új helyszínektől és treachery kártyáktól kezdve Mória orkjait és trolljait felvonultató ellenségkártyákon át ez a kiegészítő új encounter témákkal és játéktechnikai újításokkal tölti meg a játékot.

A sokak által várt LOTR LCG új kiegészítőjére már nem kell tovább várni, eljött az idő, hogy megkezd kalandjaidat Khazad-dûmban!

http://fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=2961

Címkék: megjelenés khazad dûm

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr133529328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elwe 2012.01.09. 08:41:15

Sziasztok!
Azért jó hogy fordításokban és ismertetőkben ilyen friss az oldal de hogy csak sokkal később tapasztalhatjuk itthon az új kiadásokat kicsit vicces.
süti beállítások módosítása