HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

Ami a lapok mögött van!

2012.01.08. 20:32 Elwe

Üdv Középfölde Népe!

 

A jövőben, ebben a leírásban eltérünk kicsit a játéktól és J.R.R.Tolkien világával, annak kevésbé ismert szereplőiről és egyéb részleteiről lesz szó, akik/amik a filmben vagy akár a könyvben (GYU) is kevés szerephez jutottak, és csak a ”több Tolkien írást” olvasók körében lehetnek ismertek.

Olyan kevésbé ismert dolgokra gondoltam mint: szereplőkre, népcsoportokra, helyszínekre, tárgyakra vagy csak megemlített nevekről akik nincsenek jelen az aktuális történésekben.

Van egy saját gondolatmenetem, kezdve a nulláról ami alapján sorban felteszem majd ezeket a leírásokat, de ha valakit konkrétan érdekel valami az nyugodtan dobja be és egyből megosztom arról amit tudni érdekes. Mindezek mellett nyugodtan kérdezzetek is ha valamit nem fejtenék ki eléggé.

Ezzel a témakörrel is szeretnénk bővíteni az oldal tartalmát, interaktívabbá tenni és  jobban elmélyülni Középfölde világában!
  Map of Middle Earth.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr203529541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása