HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

A tó őre

2011.12.08. 18:26 HunDrenus

Bizonyára mindegyikőtök emlékszik a nagy vízi szörnyre Durin Kapuja előtt. Ahogy kitört a vízből, a csápok tekeregtek Frodóék lába alatt, el-elkapva őket, míg végül menekülni kényszerültek hőseink Mória sötét tárnáiba. Úgy tűnik a tó őre felbukkan a következő ciklusban...

A Dwarrowdelf sorozat harmadik tagja a The Watcher in the Water nevet viseli. Erről kaptunk most egy kis ismertetőt, valamint láthatunk egy új lapot is.

Kezdetnek itt van Durin Kapuja, amiről már volt szó régebben is. A lapnak a szövege remekül visszaadja azt a részt, mikor Gandalfék megpróbálták kitalálni a jelszót a kinyitásához. Mindenképpen egyedi képessége van a kártyának, de vajon működni fog? Nem lesz probléma a különböző fordításokkal?

A tó őrével folytatott csatában a Szövetség tagjainak egy víz alatt rejtőzködő lény számos csápjával szemben kellett kitartaniuk. Szerencsére(?) a csápoknak a játékban is fontos szerep jut.
A csápok gyorsan rátekerednek azokra, akik nem figyelnek eléggé. A Wrapped! lap az első tentacle típusú kártya, valószínűleg lesz még több is. Nagyon emlékeztet a Sacked! lapra mind nevében, mind képességében. Ez is egy nagyon-nagyon kellemetlen lap:hozzá kell rendelni egy hőshöz, aki nem tud majd aktiválódni vagy kifáradni. Ezt a kártyát egy másik hős leveheti róla, ha kifárasztja magát. Ezek alapján nem tűnik vészes lapnak... de! Amennyiben nem sikerül abban a körben leszedni ezt a lapot a hősről, a kör végén a csáp berántja a karaktert a vízbe és nem látjuk újra többé. A hős meghal...

A kiegészítő 2012 első negyedévében jelenik majd meg.

http://fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=2883

Címkék: watcher dwarrowdelf the watcher in the water durin

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr393448798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puddlepuddle 2011.12.09. 12:53:54

Nagyon ötletes a Durin Ajtaja!

--
Mostanában nagyon lassú az oldal, mindig megáll tölteni a szavazást, meg valami geminus.pl-t oldalt.

ShadowGhost 2011.12.09. 22:10:22

Ez a Wrapped! gyilkos egy lap! De hát a tó őre is az. ;)

Valahol olvastam, hogy a Khazad-dum kiegészítő során bebarangolhatjuk majd Mória bányáit. A Dwarrowdelf ciklusban pedig Arwen kísérgetése után újra visszatérünk a föld alá és legvégül Durin Átkával kerülünk majd szembe... :)

puddlepuddle 2011.12.24. 23:28:50

OFF:
Mindenkinek izgalmas, finomságokban gazdag ünnepeket!
süti beállítások módosítása