HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

Szférák: Neutral

2011.08.02. 17:03 HunDrenus

Elérkeztem az ötödik szférához, így az utolsó bejegyzéshez ebben a sorozatban. A színtelen, vagyis Neutral lapokról lesz szó.

A semleges lapokat bármilyen erőforrásból ki lehet játszani, a hősök szférája nem számít. Ezért ezek a lapok bármilyen pakliba bekerülhetnek, mindig lesz lehetőség a játékba hozásukra.

Az alappakli sajnos nem sok semleges lappal szolgál, pontosabban csak eggyel. Gandalf csatlósként hozható játékba. Nagyon erős lap, sok esetben egéri az árát. Bármilyen pakliba ajánlott.

A későbbi kiegészítőkben, mint minden más szféra, ez is bővülni fog. A Hunt for Gollum-ban kapunk is egy új lapot, a Song of Kings-et. Kevert leadership pakliba jól jön, de egyébként nem egy jelentős lap. Érdekesség, hogy a lap altípusa song, azaz dal. Ez egy új fajta lap, az alapdobozban nem kaptunk ilyent. Majd kiderül, lesz-e nagyobb jelentőségük a dal lapoknak később...

Hát, ez egy elég rövid bejegyzés lett, de sajnos több semleges lapról nem tudok írni. Fontosnak tartottam, hogy szó essen róluk is, de ennyit tudtam közölni egyelőre.

Címkék: szféra neutral

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr103120629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása