HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

Mit szeretnétek látni a blogon?

2011.11.17. 10:57 HunDrenus

Érdekelne, hogy miről szeretnétek olvasni itt. Miről írjak bejegyzést, mi érdekel titeket a játékkal kapcsolatban? Kommentekben jöhetnek a javaslatok! :)

Címkék: blog mit szeretnétek látni

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr433389300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puddlepuddle 2011.11.17. 13:15:20

Én szívesen olvasnék harci naplót bárkitől, vagyis élménybeszámolót egy-egy csatáról, az adott játékban alkalmazott taktikai lépésekről, véletlenekről..

Fél-OFF kategóriában, a könyv kisebb, kevésbé ismert szereplőiről, akik a kártyákon is visszaköszönnek (pl. Erebor Hammersmith, erebor emberek), szívesen olvasnék egy-egy rövidebb ismertetőt, afféle világbemutató sorozatként.

ShadowGhost 2011.11.18. 13:01:25

@puddlepuddle: Mindkettő jó ötlet! Nekem tetszenek. Mint ahogy ezt a blogot is előszeretettel olvasgatom. :)

Szívesen olvasnék én is küldetésnaplókat és a játék háttere is érdekelne. Tolkien igen gazdag és részletes világot teremtett , érdekes lenne néha kitérőt tenni és felfedezni belőle egy-egy "zugot". Itt jegyezném meg, hogy egy podcast pont ezt tűzte ki céljául. A történet a kártyák mögött! Aki vágja az angolt, mindenképp hallgasson bele: thefellowshipofthecards.com/
Jómagam a játék hatására, újra elővettem és olvasom a trilógiát. :)

Szívesen olvasnék amolyan kártyaelemzéseket/-értékeléseket. Egy-egy szférát górcső alá venni és áttekinteni a lapjait. Miben erős egy szféra és miben gyenge? Melyik lapja jó és mire? Kombó lehetőségek. Korábban írtál már egyes küldetésekről élménybeszámolókat. Nekem tetszett! Jöhet még több. ;) Lehetne írni magáról a pakli összeállítás hogyanjáról. Ötletek, tanácsok, iránymutatások. Akár kész pakli ötletekről is lehetne írni. Készüljön akár az egy adott téma alapján (rohan, törpe), egy adott küldetés ellen vagy egy érdekes kombó köré.

Örömmel üdvözölnék egy olyan lehetőséget is, ami egy virtuális találkozóhelyet nyújtana a magyar LotR Card Game játékosok közösségének. Tényleg, van ilyen közösség? Hányan lehetünk, akik esténként kártyákkal felvértezve Középföldét tapodják? :) Egy ilyen fórumon mehetne az eszmecsere kártyákról, hősökről, pakli ötletekről és küldetésekről. Mindenről, ami a játékkal kapcsolatos. De úgy sejtem, ez már túlmutatna ezen blog lehetőségein.

HunDrenus 2011.11.22. 18:12:38

Nah, köszönöm az ötleteket és elnézést a kései válaszért, kicsit el vagyok havazva...

Harci napló: jöhetnek, küldjetek nyugodtan! Nem sok esélyét látom annak, hogy leüljek és írjak ilyent a közeljövőben, de ha nektek van akkor tuti kiteszem! :)
Világismertető: remek ötlet, nemsoká jön az első rész! ;)
Kártyák háttere: ezt megpróbálom a világismertető keretein belül kitérni. A podcast nem rossz, bár még nem volt időm végighallgatni.
Kártyaelemzések: még anno a blog indulásakor volt egy ilyen, bár akkor még nem sok lap volt a játékhoz. A mostani ciklus végén ismét lesz egy ilyen öt részből álló cikksorozat immár az új lapokkal.
Közösség: sajnos a blog.hu-nál nincs lehetőség fórumra. Esetleg egy másik oldalon meglehetne oldani egy fapados fórumot, bár egyelőre nincs túl sok látogató, szóval szerintem most elég a blog is.

FashionFairies 2011.11.23. 23:27:04

Legjobban egy magyar nyelvű mintajáték videónak örülnék...:P
süti beállítások módosítása