HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

Vissza a Bakacsinerdőbe: nincs nyugalom

2011.11.14. 20:30 HunDrenus

Gollam elfogása után hőseinknek vissza kell térniük Thranduil király elé, hogy kivallassák foglyukat a Gyűrűről. Az út a Bakancsinerdőn át vezet, ahol ismét veszélyek leselkednek ránk, nagyobbak, mint eddig valaha.

Nem csak Gollam rosszindulatú lépéseivel kell számolnunk, hanem hangoskodásával és kínlódásával felkelti az erdő ragadozóinka figyelmét is. Kockázatos Gollamot kísérni.

A Gollamot őrző játékos elsődleges célpontja lesz a kiegészítőnek. Kezdetnek itt van a Mirkwood Bats, amely nem egy erős lap, viszont az őrző játékos minden karakterébe sebez egyet az engage után. Jó taktika: Thalin ha küldetésezik, a felbukkanó lényekbe automatikusan sebez egyet. Ezzel könnyedén kiiktathatjuk ezt a veszélyforrást.

Egy másik direkt Gollamra támadó szörnyről is tudomásunk van: Attercop, Attercop. Ez a pók a fenyegetéstől függetlenül ráveti magát a Gollamot kísérő játékosra. Hát, még az Ungoliant's Spawnnál is erősebb: nyolcas sebzésével majd' minden lapot legyőzhet egy csapással. Nehéz ellenfél lesz. Vajon hány kalandozót fogunk feláldozni Gollamért?

Persze nem csak az ellenség lesz hatalmasabb, a játékosok is kapnak néhány szép lapot.
Kezdetnek itt van a Support of the Eagles. Segítségével valamely játékban lévő sas támadását vagy védelmét hozzáadhatjuk a támogatott hősünknek. Kell egy erős támadó? A Vassal of the Windlord hármas ereje sokat dob a hősön. Védekezni kell? Ott a Winged Guardian négyes páncélja. A bónuszt a fázis végéig használhatjuk, így ha többször tudjuk aktiválni hősünket a harc során, nagy előnyhöz juthatunk. Boromir képessége ezzel a lappal remek lesz.

http://fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=2825

Címkék: return to mirkwood

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr83382964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ShadowGhost 2011.11.15. 12:02:46

Az FFG honlapján november 11-én került ki a zöld státusz a kiegészítőre. Azaz már úton van a terjesztőkhöz/boltokba. :)
Hónapok kérdése és hozzánk is el fog jutni... :/

Az megvillantott ellenségek alapján az az érzésem, ez egy jó kis harc központú küldetés lesz jó magas nehézségi fokozattal. ;)

/Az a pók szarvasokat reggelizik???/

HunDrenus 2011.11.15. 15:24:06

@ShadowGhost: Jaja, már úton van. Reméljük hamar megérkezik hozzánk. Javul a helyzet: a Hunt for Gollum két hónappal később jött, a Rhosgobel már csak egy hónapot késett. Van azért remény! :D

Nagyon örülnék egy harcolós, gyilkolós küldetésnek. Az eddigiek nem nagyon villantottak ezen a téren. A Conflict at the Carrock is csalódás volt ilyen szempontból: a négy troll csak a végén jött, az az egy kígyó meg elég karcsú volt. :/

(Azt én is néztem... Szép példány ez a dög is! :D)

ShadowGhost 2011.11.15. 15:50:32

@HunDrenus: Félhivatalos információk szerint a nehézségi szint 7-es lesz. A Core Encounter Setek pedig: Wilderlands és Spiders of Mirkwood.

www.fantasyflightgames.com/edge_foros_discusion.asp?efid=201&efcid=4&efidt=577228&efpag=1

Hadd idézzek egy klasszikust: www.youtube.com/watch?v=dsx2vdn7gpY ;)

HunDrenus 2011.11.15. 17:33:00

@ShadowGhost: Hmmm... Akkor valóban lesz itt harc ezerrel. Remélem méltó befejezés lesz. :)
süti beállítások módosítása