HTML

The Lord of the Rings LCG

Hírek, lapok, szabályok, játszmák és egyéb érdekességek a Fantasy Flight Games kártyajátékáról, The Lord of the Rings LCG-ről.

Utolsó kommentek

  • Elwe: Szia! A LOTR-HU-ra költözött az oldal és kivételesen valamirt most nem ér... (2012.07.31. 18:15) "Egy rég várt ünnepély"
  • vincu: Mi a miniaturemarket.com-ról szoktunk rendelni sokan (főleg Trónok Harcát... (2012.07.31. 15:11) Rövidhír
  • vincu: Atz eseménynél, ami egy egyszeri dolog nem erősíthető, de a csatolt lapná... (2012.07.31. 13:02) Hősök a Vörösfoki-hágón - második rész
  • vincu: Nem is tudom. Nagyon jók az értékei, de solo üzemmódban semmire sem mész ... (2012.07.31. 12:58) Lórien őrzője
  • vincu: sziasztok! Mióta megjelent azóta játszom ezt a játékot is, és még nem ta... (2012.07.31. 02:44) "Egy rég várt ünnepély"
  • Utolsó 20

Szavazás

The Hills of Emyn Muil megjelenés

2011.10.01. 09:33 HunDrenus

A negyedik kalandpakli, azaz The Hills of Emyn Muil a boltok polcain. Az FFG honlapján meg lehet rendelni, nálunk még csak a második kiegészítőt lehet kapni, így erre kb. két hónapot várni kell.

A megjelenés híre mellé még kapunk egy újabb lapot, a Ride to Ruint. Rohani pakliba nagyon jó lesz, főleg Eomunddal párosítva.

http://fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=2702

Címkék: megjelenés the hills of emyn muil

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lotr-lcg.blog.hu/api/trackback/id/tr993269324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ShadowGhost 2011.11.06. 22:22:10

Ezen a hétvégén hőseink újra felkerekedtek és átkeltek Emyn Muil borotvaéles hágóin. Mit átkeltek! Keresztül-kasul bejárták Gollum nyomai után kutatva... háromszor is! :)

A küldetésre megint szokás szerint alaposan felkészülve mentünk. Az egyik pakli egy tiszta Spirit, helyszín faló összeállítás volt. Hősei: Éowyn, Elanor és Dúnhere. A másik pakli egy Lore/Leadership mix volt, a Lore összes trükkjével és a Leadership legütősebb csatolmányaival felvértezve. Hősei: Beravor, Denethor és Prince Imrahil (aki a sok kidobott csatlós miatt, szinte állandóan dupla műszakban dolgozott). Ezzel a felállással könnyen vettük Emyn Muil nyújtotta kihívásokat, pedig volt itt minden. Hegyomlás, hegyormokon megcsúszó és aláhulló hősök, Hitchokok-ot idéző Eastern Crow-k (volt hogy hármat is kaptunk egyszerre a nyakunkba). Az azért tisztán látszott, ez a küldetés a rengeteg helyszínével és egyéb nyalánkságaival kihívást nyújthat egy olyan paklinak, ami ez ellen nincs felkészülve.
Az új pontozási rendszer szerinti eredményeink sorban: 87, 74 és 66 (az FFG Quest Logjában naplózva).

Ez a közepes erősségű küldetés tetszett, de nem fogom játékostársam azzal nyaggatni, hogy unos-untalan ezt játsszuk.
süti beállítások módosítása